2017. október 26., csütörtök

Három SA a színpadon!

Szépen beérik a sok munka és egyre több csapattársam éri el az Igazgatói szintet. A legutóbbi rendezvény igazán különleges volt, hiszen egyszerre három csapattársam állt színpadra és vette át az elismerést jelentő kitűzőjét. 


Sali Réka, nem csak hazai, hanem spanyol nyelvterületen is megmutatja a DXN termékeit. Sokoldalú ember, könyvet ír, recepteket gyűjt, videókat készít. Tele van energiával, ötlettel - csak csodálni tudom mi mindenhez ért, és milyen óriási vitalitás árad belőle.


Nagy Júlia eleinte az egészsége miatt érdeklődött a termékek iránt, de hamarosan ráérzett a reklám szakma ízére. Nekiállt tanulni, és mondhatom, az egyik legszorgalmasabb és leggyorsabban fejlődő csapatársam. Büszke vagyok rá!



Dóri Péter nagycsaládos apuka, a kicsi gyerekek mellett próbál időt szakítani az üzletre. Ő is sok új ismeretet gyűjtött be az elmúlt években; ismerkedik a weblap készítéssel, a marketinggel... Kitartó és  céltudatos. Sok sikert kívánok, Péter!

Ők már mindhárman SA szintű üzletépítők! Hajrá fiúk-lányok! Cél a gyémánt!




Igazán nem is lehet visszaadni azt a hangulatot, amit ott átéltünk; az érdekes előadások, a közös kávézások, beszélgetések, ünneplés... Ha még nem volt részed benne, csatlakozz a csapatunkhoz és tarts velünk!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Ágnes!
    Köszönöm a dicsérő szavakat, mindez nélküled nem menne!
    Köszi!

    VálaszTörlés