2014. augusztus 29., péntek

Megoldás (nem csak) anyukáknak!



Sok kismamának okoz aggodalmat, hogy a gyes után visszamehet-e a munkahelyére dolgozni. Egyre többen gondolkodnak el azon is, érdemes-e egyáltalán visszamenni. Egy internetes munka, ami otthon végezhető, megoldást jelenthet, hiszen a gyerekek mellett szabad időbeosztásban lehet dolgozni. Ha van pár perce, leülhet a gép mellé, ha beteg a kisgyerek, nem kell hiányozni a munkahelyről s ez jelentősen megkönnyíti az anyukák életét.


Ma már egyre több kisgyermekes anyukát találunk a DXN cégnél. Még a gyes ideje alatt tanulnak, felkészülnek az üzleti életre. Van, akinek ez kereset-kiegészítés lesz később a munka mellett, de többen  profi online vállalkozóvá képezik magukat. Búcsút mondanak a közalkalmazotti létnek, a stressznek, s  a család mellett építik az üzletet. A bevétel egyre növekszik, s 5-6 év alatt akár a többszörösét is megkereshetik a közalkalmazotti fizetésnek.


A  termékek hasznosak, szívesen fogyasztják, mert szükségük van rá, finomak, egészségesek, és érzik a pozitív hatásukat. A munkát pedig szeretik! Itt mindenki maga választja meg, milyen eszközöket használ;ha erős oldalad a számítógépezés, akkor online dolgozhatsz, rengeteg eszközünk van hozzá, de ha szeretsz társaságba járni,  beszélgetni, akkor nem okozhat gondot egy kávé mellett megmutatni másoknak ezt az üzletet. 

Ez egy megbízható cég, jó célokkal, kiváló vezetőkkel és jó hozzáállással. És ami még fontos: működik! Aki munkát fektet bele és nem adja fel az első nehézségeknél, annak pár év múlva garantáltan egy passzív bevételi forrást fog jelenteni. Aki pedig nem akar dolgozni, az mindig talál kifogást…

Az is fontos, hogy itt  jól érezzük magunkat. Egy jó kis csapat alakult ki, rendszeres összejöveteleink vannak, skype találkozók, családi napok, szemináriumok érdekes előadásokkal...  
Szívesen meghallgatnál egy olyan anyukát, aki már évek óta dolgozik az interneten? Itt találod a videót:>>>>>>>VIDEÓ

Ha szeretnél csatlakozni, további információkat és segítséget találsz a regisztráláshoz>>>>>> ITT!

Ha kérdésed van, keress bátran! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése