2014. július 11., péntek

A Liebster Award vándordíj hozzám is eljutott!


Kedves kezdeményezés a Liebster Award vándordíj, amit blogírók ajánlanak blogíróknak. 
Faragóné Keserű Judit, aki legfőbb segítőm az online munkámban, rám is gondolt és továbbította nekem is ezt a díjat. Köszönöm szépen!

Mi az a Liebster Award Vándordíj?
Mint megtudtam, ez egy olyan díj, mely elismeri a blogíró tevékenységét, azt, hogy hasznos tartalmakat oszt meg másokkal.


Ki kaphatja meg a Liebster Award Vándordíjat?
Szabadon odaadhatjuk azoknak, akiknek az írásait jónak, érdekesnek tartjuk, szívesen olvassuk.

Milyen szabályokat kell teljesíteni a díjazottaknak?
Ez egészen egyszerű: a feltett kérdésekre válaszolni kell, és új kérdéseket kell feltenni azoknak, akiknek tovább küldjük. Az új díjazottak létszáma 5 és 11 fő között lehet. (Tetszőleges számban.)
Judit kérdéseire itt válaszolok:
1. Miért és mióta írod a blogod?

Harmadik éve online dolgozom másodállásban, ennek része az emberek tájékoztatása, információk átadása a blogon keresztül. Szeretném, ha minél többen rátalálnának a weboldalamra, az egészséges termékekre. Ezen kívül igyekszem megismertetni az online munka előnyeivel az erre nyitott embereket.

2. Mivel foglalkozol a blogodban? Milyen témákról írsz szívesen?

Az egészséggel kapcsolatos témák mindig érdekeltek, részben ehhez kapcsolódnak a bejegyzések. Miért fontos, hogy már fiatalon gondoljunk a prevencióra, milyen segítséget adhat egy minőségében jobb élet kialakításához a DXN cég. A hasonlóan gondolkodókkal szeretném megismertetni az online munka előnyeit. Mindenkit arra bíztatok, hogy merjen változtatni! Egy egyszerű döntéssel más életet élhetünk, kinyílhat a világ…

3. Meséld el egy álmod, célod, amit nagyon szeretnél elérni!

Konkrétan egy álmom, célom nincs, inkább sok olyan elképzelésemet szeretném megvalósítani, amik jobbá teszik az életemet. Jó lenne minél többet megtanulni ebből a szakmából, mert izgalmasnak, érdekesnek találom. Nyugdíjas éveimre szeretnék egy megnyugtató pluszjövedelmet az online munkámból. A világutazások talán majd ezután jönnek az életemben…

4. Ha bárhol élhetnél a világon, hol élnél?

Több ilyen hely is van; szívesen élnék évente 2-3 hónapig Skóciában, Peruban, Cipruson, vagy akár Norvégiában.  Az utazás nagyon jó, de csak ott élve lehet igazán megismerni egy más környezetet, érezni az ottani hangulatot, látni azt, hogy milyen sokszínű a világ és mi emberek, mennyire különbözőek tudunk lenni. De mindig hazajönnék, mert itt érzem biztonságban magam.

5. Milyen kávét iszol és hogyan szereted? (Írhatsz márkát, vagy tejjel, cukorral, feketén, stb.)

Kizárólag DXN ganodermás kávét iszom. 3in1 kávéval kezdtem;szeretem az ízét, a  selymes lágyságát. Nem rég próbáltam keverni a kávéfajtákat és csodás ízek jöttek ki; a Maca és a 3in1 kávét 1-3 arányban adagolom. Egészen különleges, kóstoljátok meg! Az ízesítést barna nádcukorral és kókusztejszínnel már a kávéval kapom.

dxnkaveklub

Ne maradjon ki a Te életedből sem a ganodermás kávé!

Nézz körül a WEBÁRUHÁZBAN, itt találod>>>>>>KATT!


Most pedig szeretettel továbbküldöm a Liebster Award vándordíjat azoknak, akiknek a blogját rendszeresen olvasom, mert fontosnak tartom, amit képviselnek. Még csak pár név van a listámon, de lesz több is!

Leitert Glória és Turi László blogja:http://www.csirak.hu/
Vámosi Nóra:http://www.fittnok.hu/
Bergics Balázs:http://kisbergics.hu/
Hódos Gábor:  http://hodos.me/

Ezek pedig a kérdéseim a frissen díjazottak számára.

1. Miért kezdtél el blogot írni?

2. Miről írsz a blogodban és mit szeretnél elérni?

3. Mit tekintesz a legfőbb eredményednek a blogírásod során?

4. Távlati terveid, céljaid?

5. Milyen kávét iszol és hogyan szereted? (Írhatsz márkát, vagy tejjel, cukorral, feketén, stb.)


Olvasd el ezt is:





Kászonné Dobra Ágnes
Pécs
Tel:0630/633-28-77
E-mail:dobra.agnes@gmail.com
Skype:dobra.agnes




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése